Darıca Servet Çambol Anaokulu

Vizyon: Araştırmaktan ve keşfetmekten hoşlanan, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, aile ve arkadaşlık ilişkilerine önem veren, paylaşmayı bilen, doğayı ve çevreyi koruyan, mutlu ve üretken bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İnanıyoruz ki… Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı :08:00 - 13:00 Öğlenci :13:00 - 18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://servetcambolanaokulu.meb.k12.tr

Adres - OSMANGAZİ MAH. SERAY SK. SERVET ÇAMBOL İLKOKULU BLOK NO 11 DARICA / KOCAELİ

Yerleşim Yeri -